MEGHÍVÓ NYÍLT NAPRA - Október 17.

Szeretettel várjuk az iskolaválasztás előtt álló diákokat és szüleiket iskolánk hagyományos őszi Nyílt Napjára! Október 17-én 8-14 óra között vendégeink előtt nyitva a ház, ahol részletes tájékoztatást kapnak a kéttannyelvű oktatási intézmény kínálta sokrétű tanulmányi lehetőségekről és az oktatás körülményeiről. A Nyílt Napon 8-14 óra között tanáraink kalauzolásával részt vehetnek a tanórákon, megtekinthetik a korszerű nyelvi és szaktantárgyi laboratóriumokat, a sportolás és a kulturális-művészeti képzés műhelyeit, valamint a komfortos kollégiumot. A könyvtárban levetítjük nemzetiségi iskolánk színes életét, horvátországi kapcsolatait is bemutató filmet.


Óra

Osztály

Tantárgy

Tanár

1 9/N Matematika Dr. Demcsákné B. Annamária
2 9/N Horvát kommunikáció Bándy Zoltánné
3 9 Horvát nyelv és irodalom Sajnovics Mária Jakosevity Marianna
4 9/N Ének-Zene Dombai István
5 9 Történelem Ternák Zsolt Jenyikné B. Klára
6 9 Horvát néptánc Bálint Andrea

A HOŠIG címe: Bp. XIV. ker. Kántorné sétány 1-3.
Telefon: +36/1-220-9381
www.hosig.hu

A NYÍLT NAP A JÓ VÁLASZTÁS NAPJA!MEGHÍVÓ NYÍLT NAPRA - November 24.

Szeretettel várjuk az iskolaválasztás előtt álló diákokat és szüleiket iskolánk hagyományos őszi Nyílt Napjára! November 24-én 8-14 óra között vendégeink előtt nyitva a ház, ahol részletes tájékoztatást kapnak a kéttannyelvű oktatási intézmény kínálta sokrétű tanulmányi lehetőségekről és az oktatás körülményeiről. A Nyílt Napon 8-14 óra között tanáraink kalauzolásával részt vehetnek a tanórákon, megtekinthetik a korszerű nyelvi és szaktantárgyi laboratóriumokat, a sportolás és a kulturális-művészeti képzés műhelyeit, valamint a komfortos kollégiumot. A könyvtárban levetítjük nemzetiségi iskolánk színes életét, horvátországi kapcsolatait is bemutató filmet.

A HOŠIG címe: Bp. XIV. ker. Kántorné sétány 1-3.
Telefon: +36/1-220-9380
www.hosig.hu

A NYÍLT NAP A JÓ VÁLASZTÁS NAPJA!


MEGHÍVÓ NYÍLT NAPRA -
Október 27.

Szeretettel várjuk az iskolaválasztás előtt álló diákokat és szüleiket iskolánk hagyományos őszi Nyílt Napjára! Október 27-én 8-14 óra között vendégeink előtt nyitva a ház, ahol részletes tájékoztatást kapnak a kéttannyelvű oktatási intézmény kínálta sokrétű tanulmányi lehetőségekről és az oktatás körülményeiről. A Nyílt Napon 8-14 óra között tanáraink kalauzolásával részt vehetnek a tanórákon, megtekinthetik a korszerű nyelvi és szaktantárgyi laboratóriumokat, a sportolás és a kulturális-művészeti képzés műhelyeit, valamint a komfortos kollégiumot. A könyvtárban levetítjük nemzetiségi iskolánk színes életét, horvátországi kapcsolatait is bemutató filmet.

A HOŠIG címe: Bp. XIV. ker. Kántorné sétány 1-3.
Telefon: +36/1-220-9380
www.hosig.hu

A NYÍLT NAP A JÓ VÁLASZTÁS NAPJA!

Happy HOŠIG

Budapest, 2016.06.10.

Rákosmenti Horvát Nemzetiségi Önkormányzat - tel.:+36/20 528-26-60 email: info(kukac)rakosmentihorvatok.hu